Websites op maat


Ben je op zoek naar een website op maat van je budget, smaak (of huisstijl) en noden? Misschien dacht je aan een webwinkel, of een zelf aanpasbare site? Mijnkmosite.be is hét adres voor een website op maat van je onderneming.

Websites op maat

Via Mijnkmosite bieden we onze diensten aan op het vlak van web design en web development.

Ons team is gespecialiseerd in het Joomla CMS, maar ook WordPress kent geen geheimen voor ons. Gekoppeld aan onze designs bouwen we zo dynamische, gemakkelijk aan te passen websites op maat van je onderneming, die je zelf kan beheren – zonder dat je een cursus html moet doorspitten.

Wil je de markt van het online shoppen aanboren? Dat kan, via één van onze webshops. Omdat geen twee winkels hetzelfde zijn, kiezen we een systeem dat aansluit bij je wensen of je budget. We bouw(d)en websites in Magento, Prestashop en Woocommerce – zo bouwden we onder meer de website van de verdeler van Speedo en Nike in de Benelux (voor intern gebruik)

Joomla Premium Hosting

Je hebt al een Joomla of WordPress website, maar je bent op zoek naar geschikte hosting? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor Joomla, en iedere klant heeft recht op gratis updates van zijn of haar CMS.

Ook voor Joomla of WordPress problemen kan je bij ons terecht. Ons ervaren team van experts kan je site bekijken en kan oplossingen aanbieden of voorstellen doen, en deze eventueel voor je optimaliseren. Je website is immers alleen veilig als ze regelmatig grondig onderhouden word – iets waar niet iedereen tijd voor heeft.

Bekijk ons aanbod

Meer weten over Mijnkmosite.be? Bezoek dan de website.