Over Analys4IT


Bij Analys4IT laten we liever onze producten voor zich spreken, in plaats van een “Over Ons” pagina vol clichés neer te pennen. Zo zijn er de two-factor authentication oplossingen van Yubico. Onze OpenERP implementaties, of de verschillende websites die we gebouwd hebben, o.m voor Speedo en de Europese Unie.
Maar daarvoor opende je deze pagina niet. Daarom stellen we onszelf even voor.

Analys4IT – IT oplossingen voor bedrijven

Analys4IT is in 2008 opgericht, binnen Drenco N.V, door de heren Tom Drenth en Danny Zeegers. Hun doel was om op de Belgische markt betaalbare IT oplossingen aan te bieden aan ondernemingen, vanuit hun eigen ervaring(en).

Het resultaat is AnalyS4IT, dat oplossingen op maat bied aan ondernemingen in België en Nederland. Ons doel is een kwaliteitsvol product te leveren tegen de beste prijs. Daarom kiezen we voor het aanbieden van een beperkt aantal producten, waar we 100% achter staan.

Core Competencies

Bij AnalyS4IT focussen we ons op de implementatie van cloud-oplossingen en webdesign, via respectievelijk Cloud-expert.be en Mijnkmosite.be

Fido Alliance Member

Analys4IT is lid van de Fido Alliance, de organisatie achter U2F- authenticatie (Universal 2-factor authentication), een open platform voor authenticatie.

Lees meer over Fido
Bekijk de video over de Fido Alliance