Nieuw in ons Security-aanbod – StoredSafe


StoredSafe – on site oplossing voor paswoordbeheer

Cyber-security is méér dan jezelf beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Het houd ook in dat je je onderneming moet beschermen tegen dreigingen van binnenuit. We spelen hierop in door vanaf Oktober StoredSafe op te nemen in ons gamma, een Zweedse oplossing voor paswoordbeheer.

Door een StoredSafe server aan te sluiten op je bedrijfsnetwerk kan je de paswoorden van je medewerkers op een veilige manier beheren, zonder onafhankelijk te zijn van het internet of services van derden. Het combineert het gebruiksgemak van een tool zoals Lastpass met de volledige controle van een lokale oplossing.

Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over StoredSafe, dan kan je contact opnemen met ons team. Je kan binnenkort voor meer informatie ook terecht op Cloud-expert.be, ons label voor Cloud- en Security-oplossingen.

Veiligheid boven alles

StoredSafe beveiligt de opgeslagen wachtwoorden met de meest geavanceerde encryptietechnieken. Daarboven op zijn de paswoorden alleen toegankelijk via een access token, want two-factor authentication is geïntegreerd in deze oplossing. En doordat je niet van derden afhankelijk bent, heb je altijd de volledige controle over je server, en je paswoord management. Zo ben je ervan verzekerd dat je bedrijfskritische paswoorden niet in de verkeerde handen vallen.