Cloud oplossingen op maat


Ben je op zoek naar cloud oplossingen die bij jou bedrijf passen? Neem dan een kijkje op Cloud-expert.be ; waar je ons uitgebreide aanbod voor ondernemingen kan bekijken.

Cloud oplossingen – Wat & Waarom?

De “Cloud”. Iedereen heeft het het er over, maar wat wil het precies zeggen? Kort samengevat komt het erop neer dat je gebruik maakt van één of meerdere servers, om bepaalde diensten en producten te gebruiken (of aan te genieten). Zo kan je onder meer je mailserver of applicatieservers uit je netwerk verhuizen naar de “Cloud”.

De voordelen van de cloud? Cloud-oplossingen zijn beter (en eenvoudiger) bereikbaar dan lokale oplossingen. Daarnaast zijn cloud oplossingen meestal kostenbesparend. Dure onderhoudscontracten voor de servers in je bedrijfsnetwerk horen met cloud oplossingen zoals Office 365 of Microsoft Azure tot het verleden.

Voorbeelden van Cloud oplossingen

Office 365

Office 365 geeft je toegang tot je eigen Exchange-server in de cloud, beheerd door de experts van Microsoft. Daarnaast geeft Office 365, afhankelijk van je abonnement je toegang tot essentiële opties zoals:

  • Office 2013 (of Office 2010) licentie per Office 365 account.
  • Sharepoint Website(s) om online samen te werken
  • Lync, de chat- en communicatie server- en client van Microsoft.

OpenERP

OpenERP is een uitgebreid pakket voor bedrijfsadministratie, en bevat onder meer modules  voor facturatie, boekhouding en time tracking – naast talloze andere modules. We bieden OpenERP aan als hosted solution.

Yubico two-factor authentication

De two-factor authentication oplossing van Yubico combineert een Yubikey met de cloud-authenticatie van Yubico – of je eigen, lokale Yubikey server. Zo kan je een extra beveiligingslaag implementeren op je websites of toepassingen.

Bezoek Cloud-expert.be en bekijk ons aanbod